Woning bezichtigen in tijden van de corona crisis

Ook in deze onzekere tijd heeft de mens een aantal behoeftes, waaronder een dak boven je hoofd. Voor de crisis zijn er namelijk mensen die hun huis verkocht hebben en daar op korte termijn uit moeten. Deze mensen zijn in de markt voor een nieuwe woning. Koop of huur. We moeten dus wel bezichtigen anders komen deze mensen in de problemen.

Tevens zijn wij dit aan onze opdrachtgevers verplicht. Ook hebben we te maken met de aanvraag van hypotheekoffertes, boeteclausules en druk van banken. De hypotheekoffertes van kopers hebben een bepaalde geldigheidsduur waardoor uitstel soms niet mogelijk is en in de koopakte staat een boeteclausule als er niet op het juiste moment geleverd kan worden.

Om de bezichtigingen toch verantwoord plaats te laten vinden verzoeken wij zoekers en verkopers rekening te houden met onderstaande regels:

Verkopers: Zet voor de bezichtiging alle binnendeuren open, doe vast de lichten aan in donkere ruimtes en open de gordijnen en luxaflex waar nodig. Dan hoeven wij zo min mogelijk aan te raken, dit voor ons maar ook voor uzelf. Tevens verzoeken wij u om op het moment van bezichtigen de woning te verlaten.

Zoekers: Hanteer de voorzorgsmaatregelen van de RIVM inzake de hygiëne en annuleer de afspraak indien u zich niet optimaal voelt. We verzoeken u om niet meer dan met 2 personen te bezichtiging.

Bekijk hier ons volledige aanbod koop- en huurwoningen.
Heeft u nog vragen?
Neem dan contact met ons op
Team Snijders Makelaars
Enterstraat 25a
7461 CE Rijssen
info@teamsnijders.nl
0548 - 540 045

bel ons
© Team Snijders 2020  |  Sitemap