Onze interieurstylist Betty

Jullie huis verkoop klaar maken? Bij Team Snijders Makelaars hebben wij een professionele interieurstylist in ons team. Betty is een professional die jullie kan helpen om nét die aanpassingen te realiseren waardoor jullie huis sneller verkoopt.

Hieronder wat tips!
Allereerst: Verkoopstyling is meer dan een bloemetje op tafel en de geur van versgebakken appeltaart. Twee basisprincipes zijn hierbij cruciaal, neutraliseren en depersonaliseren. Mensen voelen zich aangetrokken tot huizen die neutraal ingericht zijn én waar persoonlijke elementen van bewoners zijn weggehaald. Bewoners zijn vaak zó gehecht aan hun huis dat ze moeilijk objectief en kritisch naar hun woning kunnen kijken. Een verkoopstylist is getraind om met de ogen van een potentiële koper te kijken.

Maar de makelaar dan? Die begeleidt de verkoop toch?
Zeker! Maar de makelaar is opgeleid om zich te focussen op bouwtechnische aspecten en de juridische afwikkeling van de verkoop. Ideaal gezien gaat een stylist aan het werk vóór een huis in de markt wordt gezet. Zo is de verkoper verzekerd van een optimale eerste indruk. Gestileerde huizen leveren (bewezen) 6 tot 10% meer op. De meeste klussen die voortvloeien uit een advies (opruimen, schoonmaken, een muurtje verven) kunnen makkelijk door u zelf worden gedaan. U krijgt maar één kans om een goede indruk te maken!

En verder… Zorg dat iedere ruimte schoon en netjes is. Ruim 'losse' spullen zoveel mogelijk op in dichte kasten of manden. Verwijder of verstop alle persoonlijke spullen, zoals foto's van familieleden, verzamelingen, kindertekeningen, speelgoed, post/notities, persoonlijke verzorgingsartikelen, etc.
Lap de ramen zodat er veel daglicht naar binnen kan vallen. Doe alle raambekleding open. Op een donkere dag alle sfeerverlichting aan.
Verwijder alle vieze luchtjes, zet eventueel geurstokjes neer voor een frisse aangename geur in huis. Zorg dat er tijdens een bezichtiging geen huisdieren aanwezig zijn en verwijder alle dierenspullen. Het geeft voor u en de fotograaf meer rust als de kinderen/huisdieren tijdelijk niet in huis zijn tijdens de afspraak.

Meer informatie of graag eens in gesprek met Betty? Ons team staat voor jullie klaar!
Heeft u nog vragen?
Neem dan contact met ons op
Team Snijders Makelaars
Enterstraat 25a
7461 CE Rijssen
info@teamsnijders.nl
0548 - 540 045

bel ons
© Team Snijders 2021  |  Sitemap